Kiadó lakás Gödöllőn

Gödöllő központjában lévő kétszintes lakást hosszútávú kiadásra szánta a tulajdonosa, ezért a berendezés megtervezésénél hangsúlyt fektettünk a tágas konyha és a kényelmes étkező kialakítására. Mivel nem tudtuk, ki fogja kibérelni, színeiben visszafogott, nyugalmat sugárzó, világos fát és taupe színt használtuk alapul, mely jól kiemeli a fehér étkezőt és a fölé lógatott design lámpát.

A lakás falai nem párhuzamosak és több szerkezeti elem is nehezítette a belső terek felosztását. Nem lehetett szépen összehozni a csomópontokat, ezért a gordiuszi csomót egy negyed körívvel vágtuk át, mely finoman jelzi a padlón és a mennyezeten is, hogy meddig tart az étkező, hol kezdődik a nappali.

A tágas nappaliban a kinyitható kanapé kényelmes pihenést biztosít, de akár vendégek alvására is alkalmas. A padló és a lépcső hibátlan volt, így ezeket megtartottuk.

Az előszoba pici alapterülete nem tette lehetővé előszobafal elhelyezését, ezért ezt a nappaliban alakítottuk ki egy érdekes megoldással. A nappali szekrényeinek oldalát felhasználva lett helye a kabátoknak, cipőknek, táskáknak.