Családi ház

A családiház komplett berendezési terveinél a Megrendelő nagy hangsúlyt fektetett a minőségi anyaghasználatra és az elegáns megjelenésre. Már az előszoba tapétázott falai, a dekoratív tükör és a konzolasztal fényes felülete sejteti a lakás exkluzív hangulatát.

Az elegáns hálószoba ékessége a köralakú kristálycsillár, melyet az álmennyezeti kivágás még hangsúlyosabbá tesz. Az íves üveglapocskákon megcsillanó fény finoman visszaköszön a tapéta mintáján, mely szépen kiemeli a sötétbarna, bőrrel bevont franciaágyat.

A pasztellszínű burkolat, a selyemfényű mozaik, az üveg nyomólap és a kiegészítők olyan kellemes atmoszférát varázsolnak a csöppnyi helyiségnek, hogy az ember szívesen tölt itt több időt a szükségesnél.

A hely szűke miatt egy keskeny, de még jól használható kézmosót választottunk, melynek szélei kerekítettek és egy pici szekrény is van alatta az intim dolgoknak. A mozaikkal körberakott, beépített tükröt biztosan nem fogjuk lesodorni, ráadásul a teret is tágítja.

Igazi lányos szoba, a lila árnyalataival, sok-sok virággal. Bár az alapterület kicsi, franciaágyat kért a Megrendelő. Amihez viszont én ragaszkodtam, hogy mindkét oldalról megközelíthető legyen és a végén felnyíló ágyneműtartót is tartalmazzon.

Igen, még a kapcsolók és dugaljak is virágosak! Szinte hihetetlen, de, komolyabb keresgélés nélkül találtunk a halvány lila virágmintás tapétához illő, hasonló mintájú szerelvényeket.

Brooklyn szerelmeseinek hálószobája. A csodás, természetes fényekre hangolódva. visszafogott lila tapétával burkoltuk a falakat. Az ágytakaró és függöny is ezt az árnyalatot követi. A franciaágyat készen vettük, wenge színével jól illik a hálószoba hangulatába.

Annyira megfogtak a Brooklyn Bridge hátterét adó toronyházak világító ablakai, hogy az ágy föle terveztem egy mini, világító toronyházat. Az élmény fantasztikus, a valóság felülmúlja a fotót. A kivitelező mester hónapokig dolgozott rajta, de a végeredmény megérte!