Budai családi ház

Az egyes felületeken különböző ritmikában megjelenő függőleges tagolás finoman elvonja a figyelmet a ferde tetősíkról. A gardróbszekrény íves oldalán megjelenő ritmikus pálcázás hátulról kapott megvilágítást, míg a keskeny tükrök-szalagokkal osztott, kárpitozott falburkolat az ágy fejvége mögé rejtett világítással került kiemelésre - mindez a esti meghitt hangulat elengedhetetlen kelléke.
3D látványterv: Varga Boglárka

A lámpákban, a tükörben és a bútorokon visszaköszönő kerekített formák ellensúlyozzák a függőleges tagolásokat. A nyugalmat sugárzó pasztell színek és a puha anyagok használata segítenek a pihenésre hangolódni.
3D látványterv: Varga Boglárka

Az U alakú konyha elrendezésének kialakításakor a Megrendelő kifejezett kérése volt, hogy a sarokba kerüljön a főzőlap, így a többi funkciót ehhez mérten kellett elhelyezni. A konyha feletti, szögletes álmennyezeti ugrás és a világítás kiosztása erősíti a szabályos alaprajzot, míg a konyha bejáratánál elhelyezett reggelizőpult és az itt megjelenő kerek formák megtörik a szögletes elrendezést.
3D látványterv: Varga Boglárka

A modern, letisztult bútorfrontok nyugalom és rend érzését keltik. A felső szekrények üvegezett frontokat és rejtett világítást kaptak, mely légies, mégis rendezett hatást kelt. Az akril konyha pasztell színei jó alapot adtak a Sicis Vetrite izgalmas, rejtett világítással hangsúlyozott falburkolatának, melynek eleganciáját a kristálycsillárral is kiemeltük.
3D látványterv: Varga Boglárka

Nyugalom, rend, elegancia: mindez egy konyhában, ahol a reggeli kávé elfogyasztása extra feltöltődést, kellemes kikapcsolódást nyújt.
3D látványterv: Varga Boglárka