Apartmanház Horvátország

A tengerparton elhelyezkedő, műemléki épület minden szintjén különböző apartmanokat alakítottunk ki, melyeket elegáns, Minotti bútorokkal rendeztünk be.
3D látványterv: Csikós Márton

A több helyen is megjelenő rusztikus fal a műemlék épület eredeti része. A Tulajdonosnak is annyira tetszett, hogy kérte, ahol lehet, mutassuk meg.
Fotó: Adam Martinek

A franciaágy mögötti rész rejtett led világítással külön kiemelést kapott, hiszen a sejtelmes fény elengedhetetlen kiegészítője egy romantikus estének.
Fotó: Adam Martinek

Akár hónapokat is eltölthetnénk ebben a tengerparti nyaralóban, hiszen az apartman hófehér fényes konyhája nemcsak gyönyörű, de minden háztartási géppel fel van szerelve. A kinyitható kanapé minőségi ágyat rejt magában, így nemcsak napközbeni pihenésre alkalmas, de akár további két alvóhely is rendelkezésünkre áll.
3D látványterv: Csikós Márton

A belépéskor ez a látvány tárul elénk: Napsütötte, elegáns, tágas apartman, hatalmas, puha, bársonyos, nászutas lakosztályba illő franciaággyal.
Fotó: Adam Martinek

A fehér ajtók, fehér falak és fényes fehér konyha tágítja a teret és jó alapot ad a türkiz színű kanapénak és a bőrrel bevont, bézses árnyalatú székeknek.
3D látványterv: Csikós Márton

A többszázéves épület eredeti falait impregnáltuk, így nem porlik, nem tapad meg rajta a szennyeződés. A kőfalhoz természetesen fa padló illik, de a tengerparti homoknak és víznek kitéve, hamar felújításra szorulna. Ezért a diópadló tökéletes másolatát megjelenítő a vinyl burkolatot használtunk, mely az előbb említett igénybevételnek tökéletesen megfelel.
Fotó: Adam Martinek

Egy exkluzív fürdőszoba kialakítása komoly költséget jelent, így nehéz döntés lehet a Megrendelő számára. De hála a 3D látványtervezőnknek, pontosan meg tudtuk mutatni, milyen lesz a végeredmény.
3D látványterv: Csikós Márton

És valóban, olyan lett.
Fotó: Adam Martinek

Szinte hihetetlen, de a nem túl nagy alapterületű műemléki épületben ilyen tágas, fényárban úszó, elegáns fürdőszobákat tudtunk kialakítani.
3D látványterv: Csikós Márton

A 34 nm-es apartmanok olyan szinten felszereltek, hogy nem csak tengerparti nyaralásra, de hosszabb távú tartózkodásra is alkalmasak.